KULTUUR: T grupp pidas meeleoluka juubelipeo neljas bussijaamas

15.07.2022 pidas T grupp OÜ oma kaubamärgi Cargobusi 30ndat juubelit korraga Tallinna, Tartu, Rakvere ja Jõhvi bussijaamades. 

„Meie juubelivanus, 30 aastat, tähistab ühtlasi vaba liikumist vabas Eestis. Bussiliinid ühendavad kogu Eestimaad küladest linnadeni ja väljapoole Eestit. Oleme igas linnas väravaks sinna saabujatele ja sealt lahkujatele ning uhked selle üle, et täidame niivõrd olulist esindusrolli,“ sõnas T grupp OÜ tegevjuht Airika Aruksaar.

Muusikalisi elamusi pakkusid Tallinnas Anne Veski ja Tanja Mihhailova-Saar, Tartus Synne Valtri, Rakveres Kõrsikud ja Jõhvis Alika Milova bänd. Lisaks pakkus Tallinna Bussijaam oma juubelipeo külalistele nostalgilisi lõbusõite retrobussidega, maitsterohket toidutänavat ning palju muid vahvaid üllatusi. Igast bussijaamast toimus otseülekanne Delfi TV vahendusel.

Täname koostööpartnereid, kes peo õnnestumisele oma õla alla panid: Delfi, Eesti Kunstimuuseum, Eesti Rahvusraamatukogu, Estonian Lines, Eesti Hoiuraamatukogu, ISIC, Jewe Keskus, Jooker, Kooker, Lux Express, Plus Catering, Timeless, Tradehouse, Vene Teater ja WOW Events.

Loe lähemalt ja vaata pilte uudisteportaalist Postimees või otseülekande salvestust uudisteportaalist Delfi!