PÄEVAKAJALINE: Transpordiamet tunnustas tublimaid ühistranspordi valdkonnas tegutsejaid

30.09.2022 toimus Transpordiameti pidulik konverents “Kuhu liigud, Eesti ühistrasnsport”, kus Transpordiamet andis esmakordselt välja ühistranspordi valdkonna tunnustusi ettevõttete ja organisatsioonidele, kes on paistnud silma ühistranspordi arendamisega.

“Tunnustamisega vaatame tagasi viimastel aastatel ühistranspordis saavutatule ja tõstame esile neid, kes ühistranspordi korraldajatest, ettevõtetest, kohalikest omavalitsustest ning uudsete teenuste arendajatest esile kerkivad,” selgitas Transpordiameti liikuvuse planeerimise teenistuse direktor Kati Tamtik.

T grupp sai eritunnustuse uue ühistransporditaristu kategoorias. T grupp on mitme linna värav ning pälvis auhinna bussijaamade renoveerimise eest, kultuuri toomise eest bussijaamadesse ning panuse eest pagulasabi korraldamisel. Lisaks oli T grupp nominent pileti- või piletimüügisüsteemi eritunnustuse kategoorias.

T grupp ühendab ja arendab liikuvusteenuste brände: Bussijaam, Cargobus ja Tpilet. Nimetatud teenuste integreerimine loob sünergia tagamaks kvaliteetse virtuaalse ning füüsilise infrastruktuuri liikuvusteenuste pakkujatele ja kasutajatele. T grupp tegeleb hoonete ja kinnistute haldusega, äripindade rentimisega, busside saabumiste ja väljumiste korraldamisega, bussiinfo jagamisega, füüsilise ja virtuaalse piletimüügiga, pagasihoiuga ja pakiveoga bussides.

T grupp näeb ennast üha olulisema liikuvusteenuste eestkõnelejana.  

Loe lähemalt transpordiameti kodulehelt transpordiamet.ee!

Transpordiameti ühistranspordi tunnustuse saajad 2022
Transpordiameti ühistranspordi tunnustuse saajad 2022.
Foto autor: Transpordiamet